Hoquei patins

El Barça Sorli Discau se situa líder en solitari de l'OK Lliga en vèncer l'Alcoi

El Barça Sorli Discau s'ha situat líder en solitari de l'OK Lliga amb 22 punts, després de vèncer l'Alcoi per un contundent 2-9. Seguit del Barça a tres punts, hi ha Noia i Liceo. El Liceo va guanyar el Blanes a casa per 3-0, mentre que el Noia Freixenet va derrotar el Voltregà a domicili per un clar 1-5. El Vilanova es va imposar al Vic per 2 gols a 1, en un partit força igualat i que manté la imbatibilitat dels del Garraf a la seva pista.

David Ros, amb dos gols, va ser el gran protagonista del triomf dels d'Albert Mazón. El primer el va fer en el minut 7 i amb l'1-0 es va arribar al descans. El Vic va igualar al segon temps mitjançant Torra, però els locals van sentenciar només tres minuts més tard, amb el 2-1 definitiu que donava la cinquena victòria de la temporada al Vilanova.

D'altra banda, el Lleida va guanyar a la pista de l'Igualada per 0-2, el Lloret i el Mataró van empatar a 3. El Maçanet va caure davant el Reus per 1-4.