Barça

El Barça s'imposa amb comoditat i a mig gas al Mamelodi Sundowns (1-3)

El conjunt blaugrana ha sumat una victòria contra el campió sud-africà amb gols de Dembélé, Luis Suárez i André Gomes en un amistós celebrat amb motiu de la celebració del centenari del naixement de Nelson Mandela

Xavi LemusActualitzat

El Barça ha guanyat amb comoditat el Mamelodi Sundowns, per un gol a tres, amb motiu de la celebració del centenari del naixement de Nelson Mandela. Partit amistós on Ernesto Valverde ha alineat dos equips diferents a cada part. El gran al·licient per als aficionats sud-africans era veure en acció Leo Messi, en el seu cas, i per culpa d'unes molèsties musculars, tan sols ha disputat els últims vint minuts.

El primer temps ha començat amb un Barça més encertat en la definició que el conjunt local. Així en tan sols 18 minuts, els homes de Valverde s'han avançat amb dos gols en el marcador. El primer obra de Dembélé amb un xut col·locat. I el segon, per part de Luis Suárez en aprofitar una bona assistència de Denis Suárez. El Mamelodi, malgrat la superioritat blaugrana, no ha ofert una mala imatge i ha disposat de bones ocasions per marcar. En els primers 45 minuts, la més clara de totes un contracop per part de Percy Tau que aturava Ter Stegen.

En el segon temps, el Barça ha ampliat el marcador amb el tercer gol, quan una errada de la defensa local permetia a Alcácer robar la pilota i cedir-la per que André Gomes marqués, el portuguès ho feia amb un xut ajustat al pal. El conjunt sud-africà ha continuïtat lluitant per fer algun gol i ha rebut la recompensa en el minut 75 quan Vilakazi batia Cillessen. Era l'un a tres, el marcador definitiu. Posteriorment, Alcácer, per part barcelonista, i Langerman, per part del conjunt local, han fregat el gol, però sense sort final. Amb el xiulet final, l'objectiu dels jugadors del Mamelodi era aconseguir les samarretes dels jugadors del Barça, la més sol·licitada, lògicament, la de Leo Messi. Era el premi gros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut