Thomas Vermaelen, durant un entrenament (FCB-Miguel Ruiz)
Thomas Vermaelen va començar a entrenar-se amb regularitat el pasat mes de maig
Barça

El Barça s'estalviarà 4 milions perquè Vermaelen no és campió d'Europa

Malgrat un dels serrells del contracte de Thomas Vermaelen, el FC Barcelona s'estalviarà pagar una fortuna a l'Arsenal, i tot gràcies a la UEFA

Actualitzat

La setmana passada la UEFA va informar que ni Vermaelen, ni Douglas, ni Claudio Bravo, ni Jordi Masip són guanyadors de la Lliga de Campions al·legant que cap d'ells no ha disputat ni un minut de partit oficial a la competició.

Com a conseqüència d'aquesta decisió, el Barça s'estalviarà uns quatre milions d'euros. El motiu té nom i cognom: Thomas Vermaelen.

El jugador belga, que va arribar lesionat al club blaugrana, després d'un llarg periple de tractaments i intervencions quirúrgiques, no va poder debutar fins al darrer partit de Lliga contra el Deportivo de la Corunya. A aquelles alçades del calendari, el Barça ja s'havia classificat per a la final de Champions League i dues setmanes després el belga  mirava el partit contra la Juventus des de la banqueta. Balanç, zero minuts jugats en competició europea.

El contracte de Vermaelen establia que el FC Barcelona hauria de pagar quatre milions d'euros com a variable en cas de proclamar-se campió de la Champions League. Ara bé, després del comunicat de la UEFA, l'Arsenal, el club que havia d'ingressar aquestes variables, ha reconegut que no pot reclamar aquests diners.

Una nova victòria del Barça, aquest cop fora del terreny de joc, i sense conflictes judicials pel mig. Un maldecap menys per a Bartomeu, ara que ha d'afrontar les eleccions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut