Barça

El Barça serà pacient amb Ribéry i descarta entrar en una guerra d'ofertes amb el Madrid

A part de Villa, el Madrid té els ulls posats en Cristiano Ronaldo i també en Ribéry. El francès del Bayern és també un dels objectius del Barça i aquí poden xocar els interessos dels dos equips aquest estiu. L'estratègia del Barça, però, és no precipitar-se i no fer, de moment, cap oferta, per evitar que Florentino Pérez la millori i s'emporti el jugador. Des del club blaugrana s'estimen més esperar que mogui fitxa el Madrid, que per ara sembla tenir com a objectius prioritaris Cristiano i Villa. Aquests fitxatges poden desgastar les possibilitats dels blancs de continuar fitxant, i aleshores podria entrar el Barça en escena i emportar-se Ribéry per un preu més raonable.

Actualitzat
Confidències amb Henry, després del partit de Champions al Camp Nou. A la tornada, amb la samarreta del seu amic Éric Abidal, i més abraçades amb Henry. El francès vol jugar al Barça, i el Barça el vol. Per al Reial Madrid no és una prioritat. Per al Barça, no és una urgència. És l'objectiu, però no a qualsevol preu. I evidentment, sotmetre el jugador a una subhasta amb els blancs no seria la millor opció mentre el Reial Madrid encara tingui diners frescos. Són dues filosofies diferents.

Laporta, a Nova York

Laporta va marxar dimarts a Nova York. No hi ha pressa per negociar. Ara, de moment, el Bayern no el vol vendre, i divendres va comunicar al Barça que en el moment que tingui la intenció de fer-ho la primera trucada serà a Barcelona. El jugador, com sempre, hi té l'última paraula. I en aquest cas, quan Ribéry decideixi moure's, algú es pot quedar amb un pam de nas.
Anar al contingut