Gerard Deulofeu encara Thomas Vermaelen durant l'entrenament d'aquest dijous (@FCBarcelona)
Barça

Iniesta se suma als entrenaments i apunta al Wanda

El Barça s'entrena sense Messi ni Luis Suárez per preparar el partit contra l'Atlètic de Madrid. La bona noticia ha estat la tornada del mantxec a la dinàmica de grup.

Actualitzat

Andrés Iniesta s'ha reincoporat aquest dijous al treball amb el grup després dels problemes musculars que el van fer abandonar abans d'hora l'últim partit de Lliga contra el Las Palmas. El manxec podria rebre l'alta mèdica en les pròximes hores, a temps per afrontar el partit contra l'Atlètic.

El Barça juga dissabte (20.45) al Wanda Metropolitano contra l'Atlètic de Madrid el partit de Lliga més exigent fins al moment. L'equip s'ha entrenat aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper sense els internacionals sud-americans: Messi, Mascherano, Luis Suárez i Paulinho. El llarg viatge de tornada i el desfasament horari han estat determinants perquè Ernesto Valverde els hagi donat descans, a diferència dels internacionals europeus, que ja estan plenament reincorporats al grup. De fet, aquest divendres tornaven al grup els francesos Samuel Umtiti i Lucas Digne, els portuguesos Nelson Semedo i André Gomes, l'holandès Jasper Cillessen i el belga Thomas Vermaelen.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut