Barça

El Barça s'entrena sense Adriano, baixa per molèsties a l'adductor

El jugador no ha pogut entrenar-se amb el primer equip a causa d'unes molèsties a l'adductor. Aquest és l'últim entrenament de l'equip abans de viatjar a Itàlia, on aquest diumenge s'enfronten a la Fiorentina

Actualitzat

El FC Barcelona ha tornat a fer una nova sessió matinal d'entrenament amb una nova baixa, la d'Adriano Correia. El lateral blaugrana no ha pogut participar a la sessió per molèsties a l'adductor. Mathieu, amb otitis, s'ha incorporat a la sessió matinal. Arda Turan, que es va lesionar ahir el turmell dret, i Douglas, que té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, han fet treball específic al marge del grup.

Sergi Roberto està content per continuar al club i explica que "Luis Enrique em va dir que confiava en mi. El que jo vull és jugar partits i ajudar l'equip, de lateral o al mig del camp". I és que  la posició de lateral és una posició nova però el jugador no dubta que ho farà bé: "si així tinc més minuts, endavant". 

Respecte a la nova temporada Roberto està il·lusionat: "aquesta setmana vinent tenim dos finals. La passada temporada va ser una gran temporada però ara tenim la oportunitat de guanyar dos títols més, i després encara quedarà el Mundial de Clubs. Guanyar els sis títols seria molt gran". 

Convocatòria de 18 futbolistes per anar a Florència

Els argentins Messi i Mascherano i els brasilers Neymar i Alves no viatjaran aquest diumenge a Florència, ja que es van reincorporar aquest passat dijous als entrenaments i Luis Enrique considera que encara no estan preparats.

Tampoc estan a la llista ni Aleix Vidal, ni Arda Turan, que no poden jugar fins al mes de gener per la sanció de la FIFA. I són baixa Douglas, per una rotura del bíceps femoral, Correia, per molèsties musculars i Mathieu, per una otitis.

La convocatòria de 18 futbolistes la completen els jugadors del Barça B Sergi Samper i Gerard Gumbau: Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Pedro, Iniesta, Suárez, Rafinha, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Vermaelen, Sandro, Munir, Halilovic, Samper i Gumbau.

Tram final de pretemporada decisiu

Aquest és l'últim entrenament de l'equip abans del partit que els enfronta aquest diumenge a les 21.00 a la Fiorentina. Dimecres vinent l'equip es presenta davant l'afició amb el Gamper davant la Roma. Un trofeu que serà un bon entrenament per preparar el que pot ser el primer títol de la temporada: la Supercopa d'Europa a Tbilissi contra el Sevilla, on els blaugrana es poden mantenir en la lluita per als sis títols. El segon títol possible serà la Supercopa d'Espanya.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut