Aleix Vidal en un entrenament del Barça (EFE)

El Barça s'entrena per preparar la Copa sense el trident ni Piqué

Messi, Neymar, Suárez i el central ja han estat dispensats del partit contra l'Hèrcules i ja han començat les vacances. La resta de la plantilla blaugrana tindrà festa del 22 al 30 de desembre, quan tornaran als entrenaments

El Barça ha fet un entrenament aquest dilluns, l'endemà de superar l'Espanyol (4-1), per preparar la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Hèrcules. Ho ha fet sense Leo Messi, Luis Suárez, Neymar ni Gerard Piqué, a qui Luis Enrique ha donat descans. D'aquesta manera, els quatre ja estan de vacances. Fins i tot, Messi i la seva família ja han arribat aquesta matinada a l'Argentina, segons informen mitjans locals.

Després de l'empat de l'anada (1-1), el Barça rep l'Hèrcules aquest dimecres (22.00) en el partit de tornada dels setzens de final, en un partit en què presumiblement tindran minuts els jugadors menys habituals.

Tornada als entrenaments el 30 de desembre

El primer equip del FC Barcelona tornarà als entrenaments el 30 de desembre. Un cop disputi l'últim partit del 2016 aquest dimecres contra l'Hèrcules, corresponent a la tornada dels setzens de la Copa del Rei, la plantilla blaugrana començarà vacances el dia 22.

Les festes nadalenques per als jugadors del Barça s'allargaran fins al divendres 30, quan l'equip torni a la dinàmica dels entrenaments en una sessió prevista per a les 18 hores. El primer equip, doncs, tindrà set dies sencers de festa, tal com ja va avançar Luis Enrique després del derbi contra l'Espanyol, excepte Leo Messi, Luis Suárez, Neymar Jr i Gerard Piqué, que han començat les vacances just acabat el duel contra els blanc-i-blaus.