Sergi Roberto i Piqué, durant l'entrenament d'aquest dimecres (FC Barcelona)
Barça

El Barça s'entrena pensant en l'Osasuna

Un cop aparcada la Champions, l'equip blaugrana se centra ara en la Lliga, on no té marge d'error després de deixar escapar el triomf davant el Reial Madrid

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat l'endemà de la golejada davant el Borussia Mönchengladbach (4-0) a la Ciutat Esportiva. L'equip ja comença a preparar el partit de dissabte (13.00) al camp de l'Osasuna. Un cop tancada, amb bona nota, la primera fase de la Lliga de Campions, l'equip blaugrana se centra ara a mirar de recuperar el terreny perdut a la Lliga, i viatjarà a Pamplona amb l'obligació d'aconseguir els tres punts.

Jugadors que van tenir descans a la Champions, com Gerard Piqué o Sergi Roberto, s'han entrenat sense problemes al costat d'alguns dels protagonistes de l'últim partit, que s'han exercitat a un menor ritme. Luis Enrique ha convocat a més fins a 9 jugadors del filial, encapçalats per Marc Cardona, que va debutar a la Lliga de Campions.  

De cara al partit d'El Sadar, el tècnic blaugrana podrà comptar amb tots els seus jugadors excepte el sancionat Neymar i el lesionat Mathieu.   

Anar al contingut