Barça

El Barça s'entrena en un camp completament nevat, sense Henry, i amb Puyol que marxa abans d'hora

Les condicions meteorològiques no han estat un problema perquè el Barça continués avui amb la rutina d'entrenaments diaris. Més aviat al contrari. Els jugadors s'han trobat la ciutat esportiva nevada i s'ho han passat d'allò més bé jugant amb la neu, com criatures. L'equip s'ha hagut d'entrenar en un camp de gespa artificial, on han continuat preparant el partit de dissabte contra el València. El més destacat ha estat l'absència de Thierry Henry, amb molèsties al tendó d'Aquil·les. D'altra banda, Carles Puyol no ha acabat la sessió per unes molèsties a l'esquena. Ahir ja es va exercitar al marge.

Actualitzat
El davanter francès del Barcelona Thierry Henry ha estat l'única absència de l'entrenament del Barcelona, que s'ha exercitat aquest matí al camp 6 de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, cobert per la neu. La plantilla s'ha entrenat amb certa normalitat malgrat la nevada que ha col·lapsat bona part de Catalunya: Tots els jugadors han arribat sense problemes a les instal·lacions del club.

L'equip, no obstant això, ha canviat el seu lloc habitual d'entrenament. En lloc del camp número 1, d'herba natural, els jugadors han treballat en el 6, de gespa artificial, cobert per la neu.

El Barcelona s'ha exercitat durant aproximadament una hora i quart amb l'única absència d'Henry (a més dels lesionats Keita i Abidal). El davanter francès, amb molèsties en el tendó d'Aquil·les del peu esquerre, ha realitzat tractament específic.

Carles Puyol, de la seva banda, ha abandonat l'entrenament a meitat de la sessió al costat del metge del primer equip, Ricard Pruna, a causa d'unes molèsties a l'esquena que en principi no li impediran jugar diumenge que ve davant el València.

El defensa Marc Muniesa ha estat l'únic jugador del Barcelona Atlètic que ha participat avui en l'entrenament del primer equip.

Qui s'ha entrenat amb total normalitat ha estat Leo Messi, avui que el Fons de les Nacions Unides per a la Infància ha anunciat que l'argentí ha acceptat ser ambaixador de Bona Voluntat de l'Unicef.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut