Imatge de l'entrenament d'avui, dilluns
Futbol

El Barça s'entrena amb tots els efectius per preparar el partit contra el Getafe

Amb la recuperació de Vermaelen, el Barça compta amb tots els efectius, excepte el sancionat Jordi Alba, per rebre dimarts l'equip madrileny

Actualitzat

El Barça comença una setmana amb dos compromisos de Lliga, dels cinc que queden. El primer, aquest dimarts contra el Getafe (20.00 h.) i el segon, el dissabte (16.00 h.) al camp del Còrdova.

Dos partits que els de Luis Enrique afronten amb un objectiu clar: guanyar per continuar mantenint l'avantatge de dos punts respecte al Madrid al capdavant de la Lliga. El tècnic blaugrana tindrà demà problemes per confeccionar l'onze, i no pas per falta d'efectius, sinó tot el contrari, per excés.

La infermeria blaugrana està buida un cop Thomas Vermaelen ha rebut l'alta mèdica, després de deu mesos de baixa. Caldrà veure si l'asturià li dóna uns minuts contra el Getafe, que serien els del seu debut amb la samarreta del Barça. En principi, l'únic que es perdrà aquest partit és Jordi Alba, que en el derbi contra l'Espanyol va veure doble targeta groga. Rafinha, que es va exercitar al marge en l'entrenament del diumenge, ha participat sense problemes en la sessió d'aquest dilluns. 

 

Anar al contingut