Barça

El Barça s'entrena amb baixes abans de rebre el Deportivo

L'equip de Luis Enrique s'ha exercitat aquest divendres abans de rebre l'equip gallec amb les absències de Cillessen, Jordi Alba i Sergi Roberto

Marc BéjarActualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest matí en la sessió prèvia abans de rebre el Deportivo de la Corunya al Camp Nou (16.15, dissabte). L'equip ha tornat a la feina amb les úniques absències de Cillessen, Jordi Alba i Sergi Roberto, que continuen lesionats i no podran comptar per al tècnic asturià. Els tres internacionals es van lesionar durant l'aturada amb les seves seleccions i no entraran a la convocatòria pels seus problemes físics.

La nota positiva l'han posat el central francès Samuel Umtiti i Leo Messi, que han completat la sessió amb la resta del grup amb total normalitat. Els dos jugadors ja havien participat en els darrers entrenaments al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva a les ordres de Luis Enrique. Messi es va lesionar durant el partit contra l'Atlètic de Madrid el passat 21 de setembre, i el francès ha superat una distensió al lligament lateral intern del seu genoll esquerre.

La principal novetat de la jornada ha estat la presència de José Aurelio Suárez i Nili, jugadors del filial que han participat en la sessió del primer equip blaugrana. Nili, que ha estat actuant en l'extrem en els darrers partits amb l'equip de Gerard López, podria entrar a la convocatòria per suplir el lesionat Sergi Roberto. El canari podria ser l'escollit per Luis Enrique en el lateral dret davant la manca de confiança que ha evidenciat en el català Aleix Vidal, que ha quedat fora de l'equip en els darrers compromisos. La convocatòria es coneixerà el mateix dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut