Futbol sala

El Barça Senseit goleja el Guadalajara (10-3), mentre que el Martorell surt escaldat de la pista del Lobelle de Santiago (10-2)

Cara i creu per als dos equips catalans de la Divisió d'Honor de futbol sala. D'una banda, el Barça Senseit ha golejat a casa el Gestesa Guadalajara per 10-3 amb gols de Javi Rodríguez (1), Dani Fernández (1), Rafa Muñoz (2), López (1), Manolín (2) i Pedrinho (2), i el desè dels blaugranes, el que feia pujar el 3-0, l'ha fet Kiko en pròpia porta. D'altra banda, el Martorell ha sortit escaldat de la pista del Lobelle de Santiago per 10-2. A més, el primer gol dels catalans, el 2-1, ha estat obra del local Yoni en pròpia porta. Diego ha fet el 7-2 per al Martorell, que no ha pogut evitar l'àmplia derrota.

Actualitzat
A la Lliga Nacional de futbol sala, el Martorell ha encaixat una nova derrota. Ha estat a la pista del Lobelle de Santiago, on els catalans han perdut per 10-2. L'equip del Baix Llobregat és penúltim i necessita una carambola en les dues últimes jornades per salvar-se. Qui ja té la permanència a l'abast de la mà és el Barça Senseit. Amb Belletti i Deco com a espectadors, els blaugranes han apallissat el Guadalajara en un partit que ha vist una escena insòlita. Rafa Muñoz marca el 4-1 pel Barça, i Uge, que estava a la banqueta visitant, s'encara amb ell. La picabaralla ha anat a més, i els àrbitres l'han aturada d'una manera insòlita. Han enviat tots els jugadors cinc minuts al vestidor perquè es calmessin els ànims. De fet, s'ha arribat a témer per la suspensió del partit. L'acció s'ha reprès i el Barça ha confirmat la golejada, que el deixa amb 28 punts, a quatre del descens. Per la seva banda, el Martorell és penúltim, amb 23 punts.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut