Lliga de Campions

El Barça s'enfrontarà amb el París Saint-Germain als quarts de final de la Lliga de Campions

El Barça s'enfrontarà amb París Saint-Germain en els quarts de final de la Lliga de Campions després del sorteig celebrat aquest divendres a la seu de la UEFA a Nyon. L'anada serà el 2 d'abril al Parc dels Prínceps i la tornada es jugarà al Camp Nou el dia 10. La resta d'aparellaments són els següents: Màlaga-Borussia Dortmund, Reial Madrid-Galatasaray i Bayern de Múnic-Juventus.

Actualitzat
El Barça s'enfrontarà amb el París Saint-Germain en els quarts de final de la Lliga de Campions després del sorteig celebrat aquest divendres a la seu de la UEFA a Nyon. L'anada serà al Parc dels Prínceps el 2 d'abril i la tornada es jugarà al Camp Nou el 10 del mateix mes. A més de tenir el factor camp en contra, els francesos afrontaran l'anada amb la baixa de la seva gran estrella, Zlatan Ibrahimovic, que haurà de complir el segon dels dos partits de sanció per la seva expulsió contra el València. La resta d'aparellaments són els següents: Màlaga-Borussia Dortmund, Reial Madrid-Galatasaray i Bayern de Múnic-Juventus.

L'exjugador del Liverpool i del Reial Madrid Steve Mcmanaman ha estat la mà innocent encarregada de treure les boles que han definit les quatre eliminatòries dels quarts de final de la Lliga de Campions, on per primer cop en els últims anys no hi ha cap equip anglès. Les semifinals se sortejaran el pròxim 12 d'abril i es jugaran el 23 o 24 d'abril, i la tornada el 30 d'abril o l'1 de maig. La gran final de la Champions serà el 25 de maig de nou a l'estadi de Wembley com el 2011, el mateix escenari on el Barça es va proclamar campió d'Europa per quarta vegada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut