Lliga de Campions

El Barça s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid en els quarts de final de la Lliga de Campions

El Reial Madrid es trobarà el Wolfsburg, un dels equips més assequibles que hi havia al sorteig; el Bayern de Guardiola es jugarà el pas amb el Benfica

Actualitzat

El sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions que s'ha celebrat aquest divendres a Nyon ha donat l'Atlètic de Madrid com a pròxim rival del Barça en el camí per revalidar el títol continental. L'equip de Luis Enrique jugarà el primer partit al Camp Nou (en directe per TV3 el 5 d'abril) i la tornada al Vicente Calderón.

El Barça i l'Atlètic s'han enfrontat recentment en una altra ronda de quarts, la de la temporada 2013-14, i en aquella ocasió va passar el conjunt matalasser, per un global de 2 a 1. L'equip que aleshores ja entrenava Simeone va arribar a la final, que va perdre a la pròrroga contra el Reial Madrid.

Els antecedents des d'aleshores, de tota manera, afavoreixen el Barça. Des que Luis Enrique l'entrena, ha guanyat els sis partits que ha jugat contra l'Atlètic.

Un exbarcelonista, Gianluca Zambrotta, ha estat l'encarregat de treure les boles que han donat la sort –i algun ensurt– als vuit equips supervivents en aquesta fase del campionat. Així ha quedat el quadre dels quarts de final:

Reial Madrid - Wolfsburg
Atlètic de Madrid - Barcelona
Manchester City - PSG
Bayern de Munic - Benfica

L'equip que apareix en primer lloc en cada cas jugarà la tornada a casa.

TV3 oferirà dos partits d'aquesta ronda en directe: l'anada del Barça i la tornada del Madrid:

· Dimarts 5 d'abril, Barcelona - Atlètic de Madrid

· Dimarts 12 d'abril, Reial Madrid - Wolfsburg

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut