El Barça ha quedat enquadrat en el grup A de la Lliga de Campions.
El Barça busca, davant de la seva afició, la quarta Copa Intercontinental.
Hoquei patins

El Barça s'enfronta en la final de la Copa Intercontinental al Petroleros argentí, on juga l'exblaugrana David Páez

El Barça buscarà la quarta Copa Internacional de la seva història en una final que es disputarà al Palau Blaugrana, a les 21 hores i en directe per Esport3. Un dels atractius de l'enfrontament serà veure, en l'equip rival, el Petroleros YPF de Mendoza, l'exjugador blaugrana David Páez, que continua en actiu a punt de complir 39 anys

Actualitzat

El Barça buscarà la quarta Copa Internacional de la seva història en una final que es disputarà al Palau Blaugrana, a les 21 hores i en directe per Esport3. Un dels atractius de l'enfrontament serà veure, a l'equip rival, el Petroleros YPF de Mendoza, l'exjugador blaugrana David Páez, que continua en actiu a punt de complir 39 anys.

Páez, que va jugar al Barça 13 temporades consecutives, entre els anys 1998 i 2011, no juga habitualment amb l'equip de Mendoza, però ha acceptat el repte de disputar la final amb el campió sud-americà. Tornar al Palau Blaugrana és un somni per a Páez, que enyora els anys que va jugar de blaugrana: "Gràcies al Barça sóc el que sóc com a esportista, aquí vaig passar els anys més meravellosos de la meva vida, de vegades em penedeixo d'haver tornat a l'Argentina."

Anar al contingut