Futbol

El Barça s'enfronta amb una possible sanció per insults i pancartes ofensives al Camp Nou durant el derbi

Pancartes i càntics ofensius per part de diversos aficionats blaugranes durant el derbi podrien acabar provocant una sanció per part de la Lliga

Una de les pancartes ofensives que es van veure al Camp Nou durant el derbi (EFE)

Els desitjos que tant jugadors, com entrenadors, com directius, tant del Barça com de l'Espanyol, van manifestar els dies previs al derbi no s'han complert. La notícia, un cop més, ha anat més enllà del terreny de joc i és que diversos sectors de l'afició blaugrana que omplien les grades del Camp Nou van propinar insults, càntics despectius i fins i tot van desplegar pancartes ofensives durant els noranta minuts que va durar l'enfrontament entre els dos equips barcelonins.

"Odio l'Espanyol", "Pericos bastards", "Puta Espanyol" o "Diego López, això no és un porter, és una puta de cabaret", just quan el porter blanc-i-blau abandonava el terreny de joc lesionat, són algunes de les "floretes" que es van escoltar a l'estadi del Barça durant el derbi. A més, també es van veure pancartes que van burlar els controls de seguretat on es podia llegir: "Hate Espanyol" o bé "RCDE, primer negoci xino sense final feliç".

En anteriors ocasions, la Lliga ha actuat d'ofici després de recollir proves audiovisuals per imposar una sanció, que podria anar d'una multa econòmica al tancament del Camp Nou durant diversos partits. L'Espanyol, per la seva banda, estudia denunciar-ho. De moment, el Comitè Antiviolència ja té un informe a sobre de la taula on es detallen diversos dels fets que podrien ser motiu de sanció per al FC Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES