Barça

El Barça s'enfronta al Celta de Vigo a Balaídos amb Éric Abidal com a gran novetat en la convocatòria

Éric Abidal és la gran novetat de la convocatòria del Barça per jugar aquesta tarda a Vigo. Torna la Lliga i el Barça s'enfronta al Celta a Balaídos, amb la intenció de sumar tres punts més que l'acostin al títol. Els blaugranes tenen baixes importants i es trobaran amb un rival que necessita puntuar per somiar en la permanència. Tito Vilanova va dirigir l'entrenament però no ha viatjat, tot i que espera fer-ho a París.

Actualitzat
Aquest dissabte torna la Lliga a Primera Divisió i el Barça jugarà a Vigo contra el Celta a les 6 de la tarda. A la convocatòria blaugrana destaca el retorn d'Éric Abidal, un any després del trasplantament de fetge. A Abidal el van operar el 10 d'abril de l'any passat i ara fa un mes va rebre l'alta mèdica. La setmana passada va jugar amb el filial blaugrana un partit de preparació contra un equip francès. El retorn d'Abidal a una convocatòria coincideix amb el retorn del tècnic, Tito Vilanova, als entrenaments. Aquest divendres ja va dirigir l'equip però no serà a Vigo. El segon tècnic, Jordi Roura, va explicar que la voluntat és que Vilanova s'incorpori de mica en mica a la feina. Són baixa el porter Víctor Valdés per sanció, i els defenses Carles Puyol, Jordi Alba i Adriano Correia, el migcampista Xavi Hernández i el davanter Pedro Rodríguez per lesió. D'aquesta manera, en una teòrica alineació titular facida de suplents, la segona fila haurà de resoldre el compromís gallec.

Leo Messi, que encadena 18 jornades sumant un gol, podria fer història a Balaídos ja que va començar precisament aquesta ratxa en el partit de la primera volta davant el Celta, el 3 de novembre del 2012. L'argentí, però, podria començar el partit a la banqueta, després d'haver jugat aquesta setmana amb la seva selecció.

Un Celta ambiciós

El tècnic del Celta, Abel Resino, considera que és un bon moment per jugar contra el Barça. Els gallecs són dinovens amb 23 punts i sortiran a mossegar per sortir de la zona de descens. Volen aprofitar els efectes que ha deixat el 'virus FIFA' als blaugranes i el fet que el Barça té una cita molt important aquest dimarts a París, als quarts de final de la Champions. Tot i això, el Celta arriba al duel també amb importants baixes: Iago Aspas i Túnez, dos titulars indiscutibles, estan sancionats. Tampoc podran jugar per lesió Sergio, Samuel, Hugo Mallo, Álex López i Krohn-Deli.

Aquest divendres va caure un aiguat a Vigo i el terreny de joc va quedar molt tou, però si no torna a ploure, tot fa pensar que la gespa estarà en bon estat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut