Els jugadors del Barça, en el darrer entrenament abans del partit d'anada de semifinals de Copa contra el València (EFE)
Copa

El Barça s'enfronta a un València amb baixes importants en l'anada de les semfinals de Copa

Marcelino no podrà comptar amb quatre dels seus homes més destacats: Guedes, Kondogbia, Garay i Murillo

Actualitzat

El Barça s'enfronta al València aquest vespre al Camp Nou en el partit d'anada de les semifinals de Copa, una eliminatòria entre dos dels millors equips del futbol estatal. Del costat blaugrana, Denis Suárez és la gran novetat de la convocatòria de 18 jugadors que ha donat Ernesto Valverde, i en la qual també hi ha Aleix Vidal, que finalment no s'ha mogut del Barça al mercat d'hivern.

El València, que ja ha passat la nit a Barcelona, té baixes de jugadors importants, com ara Guedes, Kongdobia, Garay i Murillo. Tots quatre estan lesionats. En canvi, qui sí que estarà a punt per saltar a la gespa del Camp Nou és el brasiler Gabriel Paulista, que ja s'ha recuperat de les molèsties físiques que arrossegava. Sigui com sigui, el conjunt xe intentarà aquesta nit aconseguir el preuat gol en camp contrari per deixar encarrilada una eliminatòria que es preveu d'allò més igualada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut