Futbol

El Barça s'endú el guardó a millor equip del 2011 en la cerimònia dels Laureus

El Barça continua sent el club de moda en tots els àmbits. Aquest dilluns mateix, aspirava a tres guardons en la gala dels premis Laureus, que distingeix els mèrits d'esportistes de tot el món. L'equip blaugrana ha estat premiat com a millor equip de l'any, guardó que ha rebut el president Sandro Rosell. També eren candidats Leo Messi, que ha cedit el guardó a Novak Djokovic com a millor esportista, i Éric Abidal, que finalment no ha guanyat el premi en la categoria de "millor retorn", en favor del golfista nord-irlandès Darren Clarke. La cerimònia s'ha celebrat a Londres amb l'assistència de moltes de les principals figures de la història de l'esport.

Actualitzat
El Barça i el tenista serbi Novak Djokovic s'han coronat en els premis Laureus com a millor equip i millor esportista masculí del 2011, respectivament. En una cerimònia celebrada a Londres, Djokovic s'ha imposat a estrelles com l'argentí Lionel Messi, que estava nominat per tercera vegada consecutiva als guardons i que ja s'havia vist superat en les dues edicions anteriors pel tenista mallorquí Rafa Nadal i el velocista jamaicà Usain Bolt. El Barça s'ha imposat a conjunts com l'equip de bàsquet nord-americà Dallas Mavericks, la selecció anglesa de criquet i l'escuderia Red Bull de Fórmula 1, i succeeix en els Laureus la selecció espanyola de futbol. Com a millor esportista femenina s'ha imposat l'atleta de Kènia Vivian Cheruyot, que va guanyar el 2011 l'or mundial en 5.000 i 10.000 metres i que ha estat rebuda a la gala com "una de les millors corredores de la seva generació".
 
L'equip de Pep Guardiola ha vist reconeguda a Londres la gesta de guanyar en un any la Lliga espanyola, la Lliga de Campions i el Mundial de Clubs. Els 47 exesportistes que han votat en els premis, entre ells Miguel Induráin, Michael Jordan o Boris Becker, han destacat com un dels "moments àlgids" de l'any passat la "brillant final" de la Lliga de Campions disputada a Wembley en la qual el Barcelona es va imposar al Manchester United per 3-1.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut