Barça

El Barça sempre va passar a la següent ronda de Copa quan va guanyar el partit d'anada per 1 a 0

El solitari gol de Leo Messi pot valer el seu pes en or ja que en els cinc precedents anteriors l'equip blaugrana sempre va accedir a la següent ronda després de guanyar el primer partit amb aquest marcador.

Actualitzat

La victòria del Barça contra l'Atlètic de Madrid per 1 a 0 en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei al Camp Nou és un bon resultat, tot i que deixa l'eliminatòria oberta de cara a la tornada al Calderón. Malgrat el mínim avantatge, el solitari gol de Leo Messi pot valer el seu pes en or ja que en els cinc precedents anteriors el Barça sempre ha passat a la següent ronda quan ha guanyat el primer partit per aquest idèntic resultat, com informa avui la pàgina web oficial del club blaugrana.

En l'últim precedent, que es remunta a la temporada 1995-96, el Barça va eliminar l'Espanyol a les semifinals després de guanyar al Camp Nou per 1 a 0 i rematar la feina amb una victòria per 2 a 3 a la tornada, disputada a Sarrià. L'equip que dirigia Johan Cruyff acabaria perdent el títol de Copa contra l'Atlètic, en una final disputada a La Romareda, a Saragossa, per culpa d'un solitari gol de Pantic a la pròrroga.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut