Barça

El Barça s'emporta els tres punts de Granada en un partit amb més patiment que futbol (1-3)

El Barça ha guanyat a Granada gràcies als gols de Rakitic al primer temps i Suárez i Messi a la segona part (1-3). Els andalusos han escurçat distàncies des del punt de penal

Actualitzat

Bartra, Mathieu i Xavi han estat les novetats de l'onze inicial que Luis Enrique ha presentat a Granada. El partit ha començat amb un fort xoc entre Alves i Javi Márquez que ha deixat els dos jugadors estesos a terra durant uns instants. Els primers intents per part dels dos equips han acabat amb fores de joc fins que ha arribat el més clar per als blaugrana. Ha estat al minut 22 quan Xavi ha dirigit un xut potent a l'exblaugrana Oier després d'una jugada elaborada iniciada per Messi. A la següent jugada ha arribat el gol. Una centrada de Suárez i la sortida abans d'hora del porter han deixat Cala davant porteria protagonitzant un refús que Rakitic, des del darrere, ha aprofitat per empènyer la pilota i anotar el primer. El croat ha celebrat el gol amb Ter Stegen i Rafinha. Tot i el gol, el Granada ha incomodat el Barça al nou estadi de Los Cármenes. Messi, a centrada de Rakitic, ha dirigit un xut amb intenció després d'una bona jugada amb canvi de cama inclòs. I també ha tingut intenció i molt perill, el xut de Javi Márquez, amb bot inclòs davant Bravo. La mà del xilè ha salvat el que podia significar l'empat.

Precisament el segon temps ha començat amb l'encert del porter blaugrana, que ha invalidat una acció de perill del conjunt andalús. El xilè ha estat encertat, com també Luis Suárez, que ha marcat el segon gràcies a una bona assistència d'un Rakitic esplèndid. El Granada ha escurçat distàncies des del punt de penal. Fran Rico ha transformat el penal que havia comès Bartra sobre Lass. Neymar, que al nou estadi de Los Cármenes ha vist la cinquena groga, es perdrà el pròxim partit. El Barça ha trobat el tercer gol a partir de les botes d'un Rakitic que ha estat de 10 a Granada. El croat ha dirigit una bona passada a Suárez que davant Oier ha regalat el gol a un Messi en fora de joc. L'argentí ha estat desencertat en el tram final de partit en què ha desaprofitat dues ocasions clares i en què Oier també ha intervingut.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut