Futbol sala

El Barça s'allunya del liderat després de perdre contra el Ribera Navarra (2-4)

Els de Marc Carmona han perdut contra el Ribera Navarra. És la segona derrota consecutiva aquesta setmana i s'allunyen perillosament del líder, l'Inter Movistar

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El partit contra el Ribera Navarra era un partit important pel F.C. Barcelona, després de la derrota contra el líder, l'Inter Movistar, el passat dimarts en un partit avançat de la 30a jornada, en el que els dos equips es jugaven el liderat.

Els blaugrana, però, no han pogut aconseguir un triomf contra els de Navarra. Un triomf que era molt important per a recuperar la confiança i no quedar molt despenjats del líder de la Lliga (2-4). El Barça no ha estat còmode durant tota la primera part del matx, en la que han encaixat dos gols: un al minut 13, de Joselito, i un segon un minut més tard que ha marcat Orzáez. (0-2). Un Barça amb molts dubtes, poc precís, i en el que el porter Paco Sedano ha estat un dels jugadors destacats.

A la segona part l'equip ha sortit més fort, i Bateria ha obert la llauna blaugrana, al minut 21 (1-2) sumant el seu 20è gol a la Lliga. L'alegria dels de Marc Carmona, però, ha durat pot, ja que al mateix minut 21 Andresito ha fet l'1-3. El Barça ha hagut de lluitar per tornar a acostar-se al rival, i Ferrao, que ha marcat el seu 22è gol a la Lliga, ha marcat el 2-3 que donava esperances als de Carmona, a cinc minuts del final.

El Barça ha pressionat i quan semblava que Wilde tenia l'empat a l'abast, una pilota al travesser seguida d'un ràpid coontraatac del Ribera Navarra, ha acabat en el definitiu 2-4 (David, min. 36).

Després d'aquesta segona derrota aquesta setmana els catalans continuen segons a la classificació, a 5 punts del líder, l'Inter Movistar i pendents del que faci El Pozo Múrcia (3er) que, si guanyen, treurien la segona plaça al F.C. Barcelona.