Barça

El Barça revisarà el contracte de Rakitic davant l'interès del PSG

El club blaugrana ja tenia pactada la millora del contracte del croat, un jugador indispensable per a Valverde, abans que aparegués en escena el PSG

Víctor PatsiActualitzat

En quatre temporades a can Barça, Rakitic ha tingut un president, dos entrenadors i tres secretaris tècnics. Ara i abans, hi ha unanimitat pel que fa a la valoració del futbolista croat: quan va venir era bo, però ara encara és millor. Les xifres així ho indiquen. Com a blaugrana, surt a 7 gols, 7 assistències i 53 partits de mitjana per temporada.

 Traduït: Rakitic juga gairebé sempre, sigui quina sigui la competició. El seu rendiment dins i fora del camp té encantat Ernesto Valverde; l'entrenador ho ha fet saber al president, i el president ha dit al jugador que això es mereix una millora de contracte. La proposta coincideix en el temps amb els cants de sirena que li arriben del París Saint-Germain, però la proposta d'actualització de contracte de Rakitic és anterior a l'alarma PSG.

Dels vuit migcampistes que el Barça té ara mateix en nòmina, només dos, Sergio Busquets i Ivan Rakitic, són realment indiscutibles. La resta es disputen una tercera plaça que serà caríssima. Els tècnics, a més, li valoren el que no es veu: un rol i un estatus dins del vestidor que no ha parat de créixer. Iniesta li ha passat el braçalet de primer capità a Leo Messi, però Rakitic ha assumit l'ascendent i el lideratge amb els companys que tenia Javier Mascherano. Si no fa més coses bé -com, per exemple, executar de cine les faltes directes-, és perquè aquest paper està més que reservat. En qualsevol cas, Rakitic es queda. 

Rabiot continua interessant

El PSG vol Rakitic i el Barça vol Rabiot. L'interès pel migcampista francès ve de lluny i la negociació, aquí, és molt diferent. Rabiot acaba contracte aquesta temporada, continua sense renovar amb el PSG i per condicions tècniques i edat, 23 anys, el Barça el considera un element summament interessant, en funció del preu. L'any que ve, serà agent lliure.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut