Barça

El Barça retarda una setmana la incorporació d'Eto'o a la pretemporada de l'equip

El Barça ha donat una setmana més de permís a Eto'o, igualant així el permís que tenen la resta de jugadors internacionals que van acabar la temporada més tard. De tota manera sembla clar que, en el cas del camerunès, tot apunta que amb aquesta mesura el Barcelona el que vol evitar és que dilluns 20, dia que comença oficialment la pretemporada, hi hagi una pressió mediàtica altíssima. És sabut que Guardiola sempre vol la màxima tranquil·litat per treballar i amb la presència d'Eto'o això seria difícil d'aconseguir. Amb aquesta setmana de pròrroga el Barcelona podria esgotar la recerca d'una sortida per a Eto'o.

Actualitzat
Samuel Eto'o no s'incorporarà amb el Barça al mateix temps que la resta dels seus companys. Els blaugrana comencen dilluns els entrenaments i dimarts marxen d'estada a Anglaterra. Eto'o arribarà al Barça com els internacionals que van jugar la Copa Confederació: una setmana després.

El Barça vol evitar conflictes entre Guardiola i Eto'o i d'aquesta manera també s'assegura guanyar una mica més de temps en el mercat de fitxatges, per si s'acaben decidint a vendre el jugador.

El que ahir va néixer com a un plantejament, avui s'ha acabat convertint en una realitat. Samuel Eto'o endarrereix la tornada de les vacances una setmana. Havia de tornar dilluns que ve, 20 de juliol, i finalment tornarà el dia 27.

El Barça ha volgut guanyar temps i ha plantejat al camerunès que torni una setmana més tard de la data en què se l'havia citat. L'objectiu: guanyar temps per intentar desbloquejar la sortida d'Eto'o i l'arribada d'un altre davanter centre (sigui Villa o sigui Forlán) i evitar tensions i polèmiques amb el camerunès a Barcelona (sigui amb Guardiola o amb Laporta).

El president del Barça confia que si el 27 de juliol no s'ha resolt la seva situació i Eto'o ha de tornar, no hi haurà problemes.

Eto'o té previst avui assistir a un acte promocional a París. No està previst que faci declaracions, ni que es queixi per la seva situació. Després, podrà allargar una setmana les seves vacances.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut