Els jugadors del Barça fan petar la xerrada abans de començar l'entrenament d'aquest dijous (FCBarcelona)
Barça

El Barça reprèn els entrenaments sense Piqué ni Mascherano i obligat a guanyar l'Eibar

Després de tres dies de festa, els jugadors blaugranes han tornat a l'activitat sabent que no depenen d'ells per guanyar la Lliga

Actualitzat

Ja no queda marge. A un partit per finalitzar la Lliga, el Barça està obligat a guanyar aquest diumenge (20.00) l'Eibar i a esperar que el Reial Madrid perdi a Màlaga. Més enllà de les suspicàcies que desperta el fet que l'equip andalús l'entreni un símbol del madridisme com és Míchel, el Barça ha de fer la feina i sumar els 3 últims punts en joc.

Després de tres dies de festa, els jugadors blaugranes han reprès aquest dijous els entrenaments amb tots els jugadors disponibles del primer equip a més de Marlon. Falta veure com es recuperen de les seves respectives molèsties Javier Mascherano i Gerard Piqué. Cap dels dos apareix en les imatges de l'entrenament facilitades pel club blaugrana i es pedran el decisiu partit contra l'Eibar al Camp Nou

Visites il·lustres i antidopatge

L'entrenament ha tingut dos visitants il·lustres. El primer és l'actual líder del Mundial de la F1, Sebastian Vettel. L'altre, l'exjugador del Barça Abelardo Fernández, bon amic de Luis Enrique i fins fa poc entrenador de l'Sporting.

A més, al final de la sessió quatre jugadors del Barça -Jordi Alba, Marc-André ter Stegen, Denis Suárez i Luis Suárez- han estat sotmesos al control antidopatge.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut