Els jugadors del Barça s'han entrenat amb bon humor (@FCBarcelona)
Barça

El Barça reprèn els entrenaments després de quatre dies de festa

L'equip ha tornat a l'activitat per preparar el partit contra el Sevilla, actual líder de la Lliga. Entre els convocats del filial hi ha un central, Chumi

Actualitzat

El gruix dels jugadors del Barça ha aprofitat els partits internacionals per desconnectar durant un cap de setmana llarg. Fins a quatre dies de festa han tingut la dotzena de jugadors blaugranes que no han estat convocats amb les seves respectives seleccions.

Aquest dimarts han reprès l'activitat amb bon humor per començar a preparar ja el pròxim repte, el partit de Lliga contra el Sevilla, que es jugarà aquest dissabte (20.45) al Camp Nou.

A més dels jugadors disponibles, Ernesto Valverde ha cridat tres jugadors del filial per completar la sessió: Jorge Brandáriz "Chumi", Oriol Busquets i Riqui Puig. El primer d'ells és central i la seva presència podria respondre al fet que el Barça té ara mateix dos jugadors del primer equip lesionats en aquesta posició, Umtiti i Vermaelen. Els altres dos, migcampistes, han estat cridats amb més assiduïtat al primer equip.  

Anar al contingut