Els emoluments de Messi s'ajustaran a la seva condició de millor jugador mundial. (Foto: Reuters)
Futbol

El Barça reprèn els contactes per signar la renovació de Leo Messi

El Barça ha reprès els contactes per firmar la renovació de Leo Messi. Segons ha pogut saber TV3, el nou president Josep Maria Bartomeu s'ha posat en contacte amb el pare del jugador per engegar de nou les negociacions que s'havien iniciat el desembre passat.

Actualitzat

El Barça ha reprès els contactes per la renovació de Leo Messi. Segons ha pogut saber TV3, el nou president Josep Maria Bartomeu s'ha posat en contacte amb el pare del jugador per engegar de nou les negociacions que s'havien iniciat el desembre passat quan Messi era a l'Argentina  recuperant-se d'una lesió.

Unes paraules del directiu Javier Faus posant en dubte si Messi havia de cobrar més o no van obrir la caixa dels trons. L'argentí va mostrar públicament el seu malestar i, pocs dies després, en el dinar de Nadal amb els periodistes, el llavors president, Sandro Rosell, es refermava en la idea que el millor jugador del món havia de ser també el més ben pagat. A partir d'aquí van començar les converses per a la millora econòmica del contracte, una millora que podria concretar-se ben aviat.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut