Lliga de Campions

El Barça repeteix a Stamford Bridge el mateix onze que va guanyar al camp de l'Eibar

El conjunt blaugrana jugarà amb Ter Stegen a la porteria; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti i Jordi Alba en defensa; Sergio Busquets, Rakitic, Iniesta i Paulinho al mig del camp, i Messi i Luis Suárez a la punta d'atac

Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha decidit repetir el mateix onze titular que va guanyar al camp de l'Eibar per afrontar el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Chelsea a Stamford Bridge. Segons ha avançat TV3, finalment l'entrenador blaugrana ha apostat per l'equip habitual i sense cap sorpesa. Per tant, Paulinho es mantindrà a l'equip en detriment d'André Gomes o Aleix Vidal, les altres alternatives per completar el quart efectiu al mig del camp.

El Barça jugarà amb Ter Stegen a la porteria; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti i Jordi Alba en defensa; Sergio Busquets, Rakitic, Iniesta i Paulinho al mig del camp, i Messi i Luis Suárez a la punta d'atac.

La banqueta estarà formada per Cillessen, Vermaelen, Digne, Aleix Vidal, André Gomes, Denis Suárez i Dembélé i els tres descartats per decisió tècnica són el tercer porter Ortolá, Alcácer i Yerry Mina.

Anar al contingut