Barça

El Barça rep l'Sporting amb l'objectiu de posar pressió al Reial Madrid

L'equip blaugrana rep un Sporting en zona de descens amb l'obligació de sumar 3 punts i de mostrar una imatge convincent

Actualitzat

El gruix de la 25a jornada de Lliga es disputa aquest dimecres, gairebé sense temps de deixar reposar la polèmica de la jornada anterior. El Barça busca escurçar el desavantatge respecte al Reial Madrid i per això haurà de superar l'Sporting de Gijón en un partit que es juga en un horari poc habitual per ser un dimecres (19.30).

L'equip blaugrana iniciarà un cicle de tres partits seguits al Camp Nou davant el conjunt asturià, que arriba a Barcelona en zona de descens i segurament amb molts canvis en l'equip, ja que acumula fins a set jugadors advertits de sanció. Conscient que la seva és una altra lluita, el tècnic de l'Sporting, el català Joan Francesc Ferrer "Rubi", podria reservar alguns dels seus recursos més importants.

El Barça té, doncs, tots els elements a l'abast per obtenir un triomf còmode, i sobretot per continuar oferint sensacions de millora després del cataclisme de fa dues setmanes a París. De tota manera, cal no oblidar que el Barça va patir fa poc més d'una setmana per doblegar el Leganés.

Luis Enrique, que recupera Javier Mascherano i Arda Turan, no va voler desvelar si aprofitarà el duel per reservar algun dels jugadors que acumulen més minuts, però tot apunta que serà així. El tècnic blaugrana té les baixes d'Aleix Vidal i Jérémy Mathieu.  

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut