Barça

El Barça rep l'Athletic amb l'obligació de remuntar per no acomiadar-se de la Copa

L'equip blaugrana ha de capgirar aquesta nit (21.15) un 2-1 advers davant l'Athletic si vol ser als quarts de final de la Copa del Rei

Actualitzat

El Barça es juga el primer títol de la temporada en ple mes de gener. L'equip blaugrana ha de remuntar un 2-1 advers a l'Athletic si vol ser als quarts de final de la Copa del Rei. Els de Luis Enrique, vigents campions de la competició, necessiten, a més, un triomf que els reivindiqui després de començar l'any amb una derrota -en el partit d'anada a San Mamés- i l'empat obtingut el diumenge en Lliga a Vila-real, que els allunya una mica més del títol de Lliga.

Al marge dels resultats, també hi ha malestar en l'equip blaugrana pels arbitratges rebuts en els dos últims partits. Les queixes de Gerard Piqué i la no assistència dels jugadors blaugranes a la gala de la FIFA han acabat de crear un ambient enrarit al voltant de l'equip, per bé que el tècnic asturià va treure ferro a la situació en la roda de premsa prèvia al partit.

En l'aspecte esportiu, Luis Enrique pot comptar amb tots els seus jugadors, un cop recuperat Jasper Cillessen. Previsiblement, però, el porter holandès, serà suplent després de rebre l'alta mèdica avui mateix.

Per l'Athletic és dubte un dels jugadors més destacats, el davanter Iñaki Williams, que amb febre no va completar l'últim entrenament. A més, Ernesto Valverde ha hagut d'incloure en la convocatòria el porter del filial, Unai Simón. Amb tot, l'equip bilbaí arriba a Barcelona convençut que té armes suficients per impedir la remuntada dels blaugranes.    

 

   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut