Luis Suárez, Piqué i Messi, en una imatge d'arxiu d'un entrenament (EFE)
Barça

El Barça rep el Sevilla amb l'objectiu de tallar la mala ratxa i recuperar el liderat de la Lliga

Els blaugranes, amb Sergi Roberto i Luis Suárez recuperats, es volen retrobar amb la victòria contra un rival ambiciós, però que fa setze anys que no guanya al Camp Nou

EFEActualitzat

El FC Barcelona rep el Sevilla aquest dissabte amb l'objectiu d'acabar amb la ratxa de quatre partits sense guanyar i, de passada, recuperar el liderat de la Lliga, que el conjunt andalús li va arrabassar la jornada anterior.

Els blaugranes tenen com a principal hàndicap per aconseguir-ho les baixes per lesió a l'eix de la defensa, que deixen Piqué i Lenglet com a únics centrals disponibles de la primera plantilla. Umtiti continua pendent de saber si haurà de passar pel quiròfan per resoldre els problemes que té al cartílag del genoll esquerre, i Vermaelen es va lesionar el bíceps femoral de la cama dreta en el Bèlgica-Suïssa i estarà sis setmanes de baixa.

Per pal·liar les dues absències, el tècnic del Barça, Ernesto Valverde, ha cridat aquesta setmana per entrenar-se amb el primer equip el central del filial Juan Brandáriz, "Chumi", que ha entrat en la convocatòria. El tècnic blaugrana també recupera Sergi Roberto, que ha rebut l'alta mèdica un cop recuperat d'una lesió muscular, i podrà comptar amb Luis Suárez, que no va anar amb l'Uruguai per les molèsties que arrossega al genoll.

El Sevilla, setze anys sense guanyar al Camp Nou

El Sevilla afronta una de les sortides més complicades de la temporada amb la confiança que li atorguen els seus quatre triomfs consecutius a la Lliga i el seu actual lloc de privilegi quan s'han jugat vuit jornades, un fet que no aconseguia des del 1945, quan va guanyar el seu únic títol.

El bon moment dels sevillistes, amb 14 gols marcats en les últimes quatre jornades, malgrat la seva derrota fa dues setmanes a la Lliga Europa contra el Krasnodar (2-1) a Rússia, ha posat, a més, en evidència la pèssima arrencada de Lliga dels cridats "a priori" a liderar la taula: Barça, Reial Madrid o Atlètic.

Tot i això, el tècnic dels andalusos, Pablo Machín, ha deixat clar que el liderat del seu equip no és anecdòtic i que no van a Barcelona a passejar-se o pensant per endavant que el Camp Nou és inexpugnable, sinó amb la màxima motivació, a plantejar batalla i, sobretot, a competir i a intentar aprofitar les seves ocasions.

Encara que l'estadi blaugrana no és propici per al Sevilla, que en Lliga fa setze anys que no hi guanya --des del desembre del 2002-- i que d'aleshores ença només hi ha arrencat dos empats i hi ha encaixat tretze derrotes, els de Machín assumeixen el repte de sortir a guanyar i posar-ho difícil al Barça, empesos per les bones sensacions deixades en els últims partits.

ARXIVAT A:
Valverde
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut