Lliga de Campions

El Barça rep el Manchester City de Pep Guardiola amb tota la pólvora a punt i sense refiar-se dels últims resultats dels anglesos

Amb la recuperació de Jordi Alba i Sergi Roberto, Luis Enrique torna a tenir totes les opcions per plantejar la versió més perillosa dels blaugranes

Actualitzat

Jordi Alba i Sergi Roberto van completar l'entrenament del FC Barcelona d'aquest dilluns amb total normalitat i Luis Enrique podrà comptar amb ells de cara al partit de dimecres contra el Manchester City de Pep Guardiola. Dos dels indiscutibles de l'onze de gala de l'asturià que se sumen a un trident Messi, Suárez, Neymar del tot recuperat que, pels pocs minuts que han coincidit a la gespa aquesta temporada, no es voldran perdre ni un segon del partit de Champions contra els anglesos.

Pep Guardiola desembarca al Camp Nou amb un Manchester City que ha entès molt bé la filosofia del seu nou entrenador i que està exhibint un gran inici de temporada a la Premier League: sis victòries, un empat, contra l'Everton de Ronald Koeman, i una derrota contra el Tottenham de Mauricio Pochettino. Justament aquests dos últims resultats corresponen a les dues darreres jornades de la competició domèstica anglesa. 

Ningú com el de Santpedor pot conèixer tan bé el Barça de Luis Enrique i els seus homes, i és que els dos entrenadors han begut de la mateixa font i, salvant alguns matisos, entenen el futbol de la mateixa manera. Conscient dels punts forts i els punts febles dels seus rivals, Guardiola torna a Barcelona amb la intenció de traslladar tota la pressió als locals i potser les dues darreres ensopegades a la Premier l'ajudaran. La feina, en aquest sentit, és per al tècnic asturià del Barça per convèncer els seus homes que no poden concedir ni un segon de relaxació a un equip com el City.  

La feina que està fent el català en terres angleses està sorprenent: ha aconseguit treure el rovell a jugadors apagats en temporades passades com Sterling o Sergio "Kun" Agüero i, també colze a colze amb Txiki Begiristain, ha fitxat noms de qualitat indiscutible com l'exporter del Barça Claudio Bravo o el belga Kevin De Bruyne. Encara que els dos últims resultats no l'hagin acompanyat, el Manchester City de Guardiola arriba al Camp Nou sent líder a la Prermier League anglesa, una de les lligues més complicades i més igualades d'Europa en aquests moments.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut