Yerry Mina i Ousmane Dembélé, amb Leo Messi en l'últim entrenament del Barça (EFE)
Barça

El Barça rep el Getafe amb problemes en defensa i amb el retorn de Dembélé

El colombià Yerry Mina té moltes opcions d'estrenar-se com a titular davant les baixes en defensa del Barça, mentre el francès torna a la convocatòria i pot reaparèixer un mes després

Actualitzat

El Barça rep aquesta tarda (16.15) el Getafe amb la necessitat de guanyar per mantenir el seu lideratge folgat a la Lliga. El compromís contra l'equip madrileny, assequible sobre el paper, manté cert suspens pels problemes del Barça a l'eix de la defensa: dels quatre centrals només n'hi ha un de plenament disponible, i és Yerry Mina, que acaba d'arribar a l'equip i al futbol europeu i encara no ha jugat cap partit com a titular.

Davant les baixes per sanció de Samuel Umtiti i per lesió de Thomas Vermaelen, Ernesto Valverde va incloure en la convocatòria Gerard Piqué, que no ha participat en els últims entrenaments per unes molèsties. Podria ser que el central barceloní s'infiltrés per acompanyar Mina i fer-li menys complicat el debut, o que es quedés a la banqueta. En aquest cas, altres jugadors que podrien reconvertir-se ocasionalment com a centrals són Lucas Digne o Sergio Busquets.

La gran novetat del Barça, però, és la tornada a la convocatòria d'Ousmane Dembélé, que podria reaparèixer un mes mal comptat després de lesionar-se per segona vegada. Amb el francès es vol anar amb precaució, tot i que Valverde ja va insinuar que reapareixerà davant el Getafe, encara que sigui entrant a la segona part. Per la resta, el tècnic basc té a disposició tots els pesos pesants de l'equip, començant per Messi i Suárez i continuant amb Iniesta i Coutinho, i no es descarta que doni algun descans després del desgast de les últimes setmanes, on l'equip ha alternat Lliga i Copa.   

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut