Futbol

El Barça rep el Getafe amb la necessitat de guanyar per continuar marcant la pauta a la Lliga

L'equip blaugrana té aquest vespre (a les 20.00) un compromís teòricament assequible. Luis Enrique no vol que l'equip rebaixi la tensió competitiva, tot i que donarà descans a més d'un jugador titular

Actualitzat

La Lliga no s'atura aquesta setmana. La jornada intersetmanal del campionat comença aquest vespre al Camp Nou amb el partit del líder (a les 20.00). El Barça rep el Getafe en el primer dels cinc últims obstacles que li queden per proclamar-se campió de Lliga.

La visita de l'equip madrileny és, sobre el paper, un dels partits còmodes que li queden a l'equip blaugrana d'aquí fins al final de la temporada, i per això Luis Enrique donarà descans a alguns jugadors importants. De tota manera, el tècnic barcelonista ja va avisar que l'equip ha de mantenir la tensió competitiva, especialment en partits teòricament assequibles. I va recordar a tall d'exemple que, l'any passat, el Getafe ja es va endur un empat del Camp Nou (2-2) que va acabar pesant en la carrera pel títol, decidida a favor de l'Atlètic de Madrid.

El partit serà narrat en directe per Catalunya Ràdio a través de la Tdp, que començarà la seva transmissió a partir de les 7 de la tarda. Igualment, pels volts de les 21.45 el "Hat-trick Barça" oferirà al canal Esport3 tots els detalls del partit. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut