Jordi Alba, Leo Messi i Luis Suárez s'abracen després d'un gol a la Juventus en l'últim partit al Camp Nou (Reuters)
Barça

El Barça rep aquesta nit l'Eibar en busca del cinquè triomf seguit a la Lliga

L'equip barcelonista rep el conjunt basc amb canvis en l'onze inicial en el primer partit després de la lesió de Dembélé

Actualitzat

La Lliga no para, i menys de 24 hores després d'haver-se acabat la quarta jornada ja comença la cinquena. El Barça rep aquesta nit, a partir de les 10, l'Eibar amb la voluntat d'obtenir el cinquè triomf consecutiu a la Lliga per mantenir el liderat en solitari.

L'equip blaugrana vol mostrar la seva capacitat de reacció davant la notícia de la greu lesió d'Ousmane Dembélé. Gerard Deulofeu podria recuperar el seu lloc de titular a l'atac en substitució del francès i també hi haurà novetats segures a l'eix de la defensa, ja que Ernesto Valverde ha exclòs de la convocatòria Samuel Umtiti per donar-li descans. El tècnic barcelonista aprofitarà per fer més rotacions i, per tant, s'espera algun canvi més. Tot i això, Messi i Suárez semblen indiscutibles al davant. Si avui juga, l'uruguaià arribarà al seu partit número 100 a la Lliga.

L'Eibar, per la seva banda, arriba al Camp Nou com a tretzè classificat havent sumat la meitat dels punts que ha disputat, 6 de 12, i amb algunes baixes de pes, com les del porter Yoel o el davanter Pedro León

El Barça està avisat del perill de l'Eibar. L'última temporada els bascos es van col·locar amb 0-2 a favor i el Barça va haver de remuntar. Mateix partit, fa dos anys. Mateix guió. 0-1 per començar, i el Barça, obligat a remuntar. Valverde no vol ensurts en un partit a priori senzill però que té prou ingredients per complicar-se: deu de la nit, entre setmana i amb la decepció que ha suposat la lesió de Dembélé.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut