El Barça remata la feina contra el Sevilla i es proclama campió de la Supercopa d'Espanya (3-0)

Dos gols d'Arda Turan i un de Messi han servit perquè els blaugrana tornin a derrotar el conjunt andalús, que ha acabat escaldat per un global de 5 a 0. Els de Luis Enrique aixequen el primer títol de la temporada i la dotzena Supercopa espanyola del seu palmarès.

David CarballoActualitzat

El FC Barcelona ja té al sarró el primer títol de la temporada. Els blaugranes s'ha proclamat campions de la Supercopa d'Espanya després de rematar la feina contra el Sevilla en el partit de tornada al Camp Nou. Dos gols d'Arda Turan i un de Messi han servit per tornar a derrotar el conjunt andalús, que ha acabat escaldat per un global de 5 a 0.

Després del 0 a 2 e l'anada al Sánchez Pizjuán i pensant en l'imminent debut a la lliga contra el Betis, Luis Enrique ha apostat per les rotacions i ha inclòs els quatre fitxatges del Barça d'una tacada en l'onze inicial. El Sevilla, que ja donava el títol per perdut i que s'ha presentat amb una defensa de circumstàncies, ha sortit sense complexos i ha tingut dos ocasions claríssimes per avançar-se en el marcador en els primers cinc minuts. Bravo ha estat fonamental desviant dues rematades de Ben Yedder, la segona fins i tot s'ha estavellat al travesser.

El Barça ha començat adormit però en la seva primera aproximació ofensiva, Arda Turan ha evitat qualsevol sorpresa i ha inaugurat el marcador amb un xut creuat després d'una gran assistència de Messi. El Sevilla ha acusat el cop moral després d'un inici esperançador i més encara quan en el minut 34, Claudi Bravo, en el seu possible últim partit de blaugrana, ha evitat l'empat aturant un penal llançat per Iborra.

Arda i Messi rematen la feina

Abans del descans, Mercado s'ha tornat a topar amb el pal i només començar la represa, de nou Arda Turan s'ha reinvindicat amb un golàs aprofitant que Sergio Rico estava molt avançat. Amb el títol decidit i tota la segona part per endavant, el Barça s'ha divertit i ha arrodonit el triomf amb un tercer gol. Messi, tot i ser el més baixet, ha marcat de cap, el seu gol 100 des de l'arribada de Luis Enrique a la banqueta blaugrana.

El Sevilla ha buscat el gol de l'honor però els de Sampaoli no han estat gens encertat en els últims metres. El Barça, sense estar encara al seu millor nivell, ha pogut aixecar el primer títol de la temporada i la 12a Supercopa d'Espanya del seu palmarès. L'única nota negativa del matx ha estat la lesió de Javier Mascherano, que ha deixat el terreny de joc en els últims minuts i es pot perdre el debut a la lliga.