Barça

El Barça reitera la seva innocència en el "cas Neymar" i Bartomeu referma que es presentarà a les eleccions

El club blaugrana ha emès un comunicat oficial com a reacció a la petició del fiscal José Perals, que ha sol·licitat penes de presó per al president blaugrana i el seu predecessor, Sandro Rosell

Actualitzat

El fiscal de l'Audiència Nacional José Perals ha sol·licitat penes de presó per al president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, i el seu predecessor, Sandro Rosell, pel "cas Neymar". En concret, ha demanat dos anys i tres mesos per a Bartomeu --i una multa de gairebé 4 milions d'euros-- i set anys i mig per a Rosell i una multa de 25 milions d'euros. La petició també inclou una multa per al club de 22 milions. Davant d'aquesta notícia, el F. C. Barcelona ha reaccionat amb un comunicat oficial on ha reiterat la seva total innocència fruit d'un assumpte que únicament té un caire tributari i no penal, les discrepàncies jurídiques del qual s'han de dirimir en seu administrativa i no a l'Audiència Nacional.

Segons el Barça, "el món jurídic s'ha fet ressò del decurs del procés i del seu resultat i l'ha considerat impropi. També es considera impròpia la celeritat dels operadors jurídics implicats en aquest assumpte". A més a més, el president blaugrana, davant del que considera una "gran injustícia", reitera que continuarà endavant amb la seva intenció de presentar-se a les pròximes eleccions a la presidència del club.

Acords de la junta directiva

Durant la reunió ordinària de la junta directiva també s'han pres els següents acords:

- Reiterar que es considera l'Estadi Santiago Bernabéu l'escenari més adient per a la disputa de la pròxima final de la Copa del Rei, ja que seria la instal·lació on es podrien aplegar més socis del club.

- Contractar la multinacional Ernst&Young per al control i auditoria del procés d'adjudicació de les obres del nou Miniestadi, corresponents a la primera fase del Nou Espai Barça, que es presentarà aquest divendres dia 27, a les 12 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva.

- Renovar per un any el contracte amb Panasonic TV Devices com a partner global.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut