El Barça Regal té un mal dia amb el joc interior i perd davant el Gran Canària (70-73)

El Barça Regal perd al Palau amb l'Herbalife Gran Canària (70-73) abans d'anar a Atenes per enfrontar-se amb el Panathinaikos. Les baixes d'homes importants per Xavi Pascual s'han fet notar davant un Gran Canària que ha capgirat el partit en l'últim quart.

El Barça Regal ha perdut al Palau amb l'Herbalife Gran Canària (70-73) abans d'anar a Atenes per enfrontar-se al Panathinaikos. Les baixes d'homes importants per Xavi Pascual com Pete Mickeal, Rabaseda o Todorovic s'han fet notar davant un Gran Canària que ha aconseguit capgirar el partit en l'últim quart.

L'enfrontament entre els dos equips ha estat molt igualat. El Barça es trobava amb un rival incòmode i havia de canviar de xip respecte l'Eurolliga. Amb baixes importants i sense Navarro ni Jasikevicius per descans, els de Xavi Pacual havien d'aportar en conjunt i sumar punts. Abrines amb bona línia i Oleson estel·lar, en els primers compassos de partit l'avantatge ajustat era pels blaugrana. El primer quart s'arribava amb 18 a 16 a favor del conjunt català.

Baix percentatge de 3 pel Barça amb un joc interior molt inferior al rival. Oleson, amb 12 punts, ha estat l'home més destacat del segon quart. A la mitja part s'arribava amb un 34 a 29 al marcador. A la represa, els blaugrana han aconseguit un bon avantatge, 59 a 50 al final del tercer quart amb un Abrines que ha agafat les regnes del partit juntament amb Oleson. La màxima renda local, però ha arribat a l'últim quart. 11 punts d'avantatge que l'Herbalife Gran Canària ha sabut capgirar amb un parcial de 3-19 a dos minuts del final. Amb el 70 a 73 últim, Ingles ha fallat un triple que els hauria dut a la pròrroga.

Des del febrer que els canaris no guanyaven a domicili i avui ho han fet, i han infligit la desena derrota a la Lliga al conjunt blaugrana. Els de Xavi Pascual, continuen tercers a una victòria d'avantatge amb el València, que va guanyar plàcidament la Penya.

El Regal Barça anirà aquest dilluns cap a Atenes per disputar el tercer partit de play-off contra el Panathinaikos.