Eurolliga

El Barça Regal sua el triomf contra el Khimki (71-69) i continua líder del seu grup del Top-16

El Barça Regal ha derrotat el Khimki per 71-69 en partit corresponent a la 9a jornada del Top-16. Els de Xavi Pascual han suat un triomf que els permet dominar el seu grup amb un balanç de 8 victòries i només una desfeta. Navarro, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador del matx.

Els russos no han aconseguit imposar el seu ritme lent i l'equip català ha dominat el marcador durant tot el partit. 44-34 al descans i un màxim avantatge de 14 punts. Navarro (5 triples) i Tomic (16 punts i 5 rebots) han liderat l'atac blaugrana.

El partit semblava sentenciat, però l'encert dels russos en l'últim quart (11-21) ha fet passar nervis als aficionats del Palau. La direcció de Planinic (12 punts i 5 rebots) i un Davis inspirat (18 punts i 9 rebots) han complicat la vida al Barça Regal.

En la resta de partits del grup F, derrota del Caja Laboral contra el Maccabi (62-66), victòria del Montepaschi Siena sobre el Fenerbahçe (87-69) i triomf de l'Olympiakos a la pista del Besiktas (60-79). Ara, Siena és segon de grup (7-2) i Olympiacos, tercer (6-3).