Bàsquet

El Barça Regal s'imposa a l'Olympiacos (76-68), però Navarro es lesiona

Important victòria del Barça Regal contra l'Olympiacos grec, l'actual campió de l'Eurolliga, en el partit de la tercera jornada del Top-16, jugat aquest divendres al Palau Blaugrana. Tot i la lesió de Joan Carles Navarro, que ha tingut una punxada a l'isquiotibial, el Barça s'ha acabat imposant per vuit punts de diferència (76-68).

Actualitzat
Important victòria del Barça Regal contra l'Olympiacos grec, l'actual campió de l'Eurolliga, en el partit de la tercera jornada del Top-16, jugat aquest vespre al Palau Blaugrana. Tot i la lesió de Joan Carles Navarro, que ha tingut una punxada a l'isquiotibial en l'inici del tercer quart, el Barça s'ha acabat imposant per vuit punts de diferència (76-68).

Víctor Sada ha sortit de titular per curtcircuitar el joc de Spanulis, el timoner d'Olympiacos. Ha brillat en defensa i en atac. Spanulis només veia cistella en transicions ràpides, l'arma grega dels primers compassos. Tomic, màxim anotador amb 15 punts, ha acabat rebent una tècnica, després de desesperar-se en una falta.

Però ni la baixa de la Bomba ha desanimat els de Pascual. Era el dia dels bases. Jasikevicius ha tret la seva màgia en els atacs més encallats. I Marcelinho ha posat sisena marxa en l'atac local. La màxima del Barça ha estat d'onze, diferència que no s'ha pogut mantenir per culpa de les concessions al tir d'Antic. Els seus triples han acostat Olympiacos. Però al campió d'Europa li ha faltat més encert global. Deu punts Sada, deu Marcelinho i deu Jasikevicius. Tres bases entonats per sumar la segona victòria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut