El Barça Regal perd la imbatibilitat a l'Eurolliga davant del CSKA (75-78), però es manté líder

El Barça Regal ha encaixat la primera derrota en l'Eurolliga de bàsquet. L'equip de Xavi Pascual ha caigut al Palau davant del CSKA de Moscou per 75-78. Els russos han començat amb molta força, amb un parcial de 3-15. El Barça s'ha refet amb la direcció de Marcelinho i accions a la pintura de Lorbek i Tomic, però al final no ha estat suficient.

Marcelinho ha entrat després de Jasikevicius i de Sada i ha començat a empènyer els seus cap a la remuntada. La reacció dels de Pascual ha començat amb una tècnica que ha rebut Jasikevicius des de la banqueta. Els russos s'han col·lapsat i entre Marcelinho i Navarro ho han brodat. Terrible parcial blaugrana de 21-1, que ha permès que l'electrònic reflectís un 47-41 al descans.

Un descans que ha anat la mar de bé als de Messina, que s'han resituat. Jugadors importants com Weems i Krstic han començat a funcionar i el Barça, a diferència del què havia passat amb els últims rivals que visitaven el Palau, no s'ha pogut escapar. El poder físic rus a sota ha dificultat el joc de Tomic i ha anul·lat Jawai.

En un últim minut a cara o creu, ha arribat l'empat d'un gran Khryapa i triplàs de Teodosic, que ha suposat el 71-74. Ho ha intentat Navarro, però un tir lliure fallat i un triple errat han decantat el duel entre dos candidats al títol. El Barça segueix primer de grup, però al TOP 16 tocarà començar de zero.