wallace_pascual_ingles
Wallace conversa amb Ingles, amb Pascual al fons (Foto: EFE)
Bàsquet

El Barça Regal, obligat a guanyar dos dels tres últims partits

Per al Barcelona Regal, aquest no és un Nadal tranquil. Set derrotes en 14 jornades de Lliga, les tres últimes, seguides. Vuitens i gairebé sense marge d'error per no quedar fora de la Copa del Rei, cosa que no ha passat en els últims 25 anys amb l'actual sistema. És una situació nova per a un Xavier Pascual que veu com es qüestiona el rendiment de l'equip.

Actualitzat
Per al Barcelona Regal, aquest no és un Nadal tranquil. Set derrotes en 14 jornades de Lliga, les tres últimes, seguides. Vuitens i gairebé sense marge d'error per no quedar fora de la Copa del Rei, cosa que no ha passat en els últims 25 anys amb l'actual sistema. És una situació nova per a un Xavi Pascual que veu com es qüestiona el rendiment de l'equip.

El Barcelona ha de guanyar dos dels tres últims partits d'aquesta primera volta per ser a la Copa del Rei. Si no hauria d'esperar una carambola, i és que hi ha fins a sis equips disputant-se dues places.

I, diumenge a la tarda, visita el Palau el Reial Madrid, líder amb 14 victòries i cap derrota. Jawai segueix de baixa i caldrà veure com hi arriben Navarro i Lorbek. Però, abans, divendres, la visita al Blaugrana del Fenerbahçe en l'Eurolliga pot servir per regenerar un equip tocat anímicament.

En canvi, les dues últimes victòries han situat la Penya també amb opcions per la Copa, però els verd-i-negres ho tenen molt complicat: dos partits seguits fora contra el líder, el Reial Madrid, i el Gran Canària, també virtualment classificat. I tancaran la primera volta a l'Olímpic contra un sorprenent Blusens, que també podria jugar-se a Badalona la participació en la Copa.
Anar al contingut