Bàsquet

El Barça Regal no té pietat del Lucentum Alacant (73-43) en el primer partit del "play-off" de quarts

Tot i l'absència del lesionat Navarro, el Barça Regal ha guanyat el primer partit dels quarts de final de la Lliga ACB davant del Lucentum. L'equip de Xavi Pascual ha apallissat el seu rival per 73 a 43. El segon partit de la sèrie es jugarà diumenge a Alacant.

Actualitzat
Navarro ha fet l'escalfament amb l'equip, però no ha jugat. Queda clar que la presència de la Bomba en aquesta sèrie no farà falta. L'Alacant de Txus Vidorreta -un petit miracle que sigui al "play-off" és apallissat cada vegada que s'enfronta amb el Barça Regal. A més, al Palau no hi havia el base Pedro Llompart, un dels referents, i Nacho Ordín, fitxat del Girona, ha estat el base titular.
 
Ni Ordín ni cap dels seus companys ha tingut un dia inspirat, cosa que feia falta per plantar cara a la millor defensa del campionat. El Lucentum ha anotat 43 punts, la pitjor marca de la temporada i de tota la història dels "play-off". Kaloyan Ivanov, l'altre referent dels alacantins, s'ha quedat amb dues cistelles de camp.
 
A l'altre costat, els de Pascual han destrossat les variants defensives visitants amb triples, un dels aspectes que va fallar a Istanbul. 4 de 4 per Eidson i 4 de 6 per a Marcelinho, jugadors que es volen fer perdonar pels pecats de la Final Four.
 
La diferència ha anat creixent a un ritme impropi d'una eliminatòria de "play-off". 73 a 43, pallissa blaugrana davant de, només, 3.886 espectadors al Palau.

El Caja Laboral i el València Basket també s'avancen

El Baskonia ha superat el Gescrap Bizkaia per 77-73 gràcies a l'encert final de Teletovic. A València, De Colo (26 punts) ha liderat el triomf dels de Perasovic per 82-60 sobre el Lagun Aro.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut