Bàsquet

El Barça Regal no es deixa sorprendre i derrota el Bàsquet Manresa al Nou Congost (76-88)

Victòria del Barça Regal a la pista del Bàsquet Manresa en el derbi català de la jornada que s'ha celebrat al Nou Congost (76-88). Els de Xavi Pascual han dominat de principi a fi i no s'han deixat sorprendre per un Manresa a l'alça que venia d'encadenar dues victòries. Tomic, amb 24 punts, ha estat el màxim anotador del matx i el nou fitxatge del Barça, Brad Oleson, ha debutat amb 10 punts.

Actualitzat
Victòria del Barça Regal a la pista del Bàsquet Manresa en el derbi català de la jornada que s'ha celebrat al Nou Congost (76-88). Els de Xavi Pascual han dominat de principi a fi i no s'han deixat sorprendre per un Manresa a l'alça que venia d'encadenar dues victòries. Ante Tomic, amb 24 punts, ha estat el màxim anotador del matx i el nou fitxatge del Barça, Brad Oleson, ha debutat amb 10 punts.

El Bàsquet Manresa només ha estat capaç d'anotar un tir de camp en el primer quart, i el Barça ho ha aprofitat per agafar un còmode avantatge (11-23). La bona feina de Jawai i l'encert en el tir exterior han posat els de Xavi Pascual 21 punts amunt (19-40). Jaume Ponsarnau ha parat el matx amb un temps mort poc després que una esmaixada de Hanga ha esberlat el taulell. El partit ha queda interromput durant quaranta minuts i aquesta aturada ha beneficiat el Manresa, que se n'ha anat al descans perdent de 14 punts (36-50).

En la represa, amb un triple de Salva Arco, l'equip del Bages s'ha arribat a situar només 8 punts per sota (46-54). Però l'equip blaugrana ha tornat a agafar el ritme anotador, i tot i la bona defensa i intensitat manresana, ha marxat fins al 55 a 68 amb què ha acabat el tercer quart.

Les opcions de l'equip bagenc de donar la sorpresa i encadenar tres victòries seguides s'han difuminat, en part, gràcies a la bona feina d'Ante Tomic. El croat ha fet molt mal en el joc interior i el Barça, amb els seus punts, ha seguit dominant amb comoditat el matx. Tot i això, l'equip de Jaume Ponsarnau no ha abaixat els braços fins que un triple de Marcelinho Huertas a un minut i mig ha dictat sentència. Al final, dotzena victòria del Barça, que continua millorant els seus números en la Lliga Endesa. En canvi, el Bàsquet Manresa es queda amb 4 triomfs en la penúltima posició de la taula.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut