Eurolliga

El Barça Regal guanya a la pista del Panathinaikos (60-70) i força el cinquè partit

Lliçó del Barça Regal a la pista del Panathinaikos. Els de Pascual han derrotat els grecs per 60-70 i han forçat el cinquè partit de la sèrie, que es disputarà al Palau dijous de la setmana que ve. L'equip blaugrana ha dominat el ritme del matx, ha anat sempre al davant en el marcador i ha silenciat l'infern de l'OAKA. Actuacions destacades de Navarro (17 punts) i Tomic (16 punts).

Lliçó del Barça Regal a la pista del Panathinaikos. Els de Pascual han derrotat els grecs per 60-70 i han forçat el cinquè partit de la sèrie, que es disputarà al Palau dijous de la setmana que ve. L'equip blaugrana ha dominat el ritme del matx, ha anat sempre al davant en el marcador i ha silenciat l'infern de l'OAKA. Actuacions destacades de Navarro (17 punts) i Tomic (16 punts).

Inici demolidor del Barça Regal, que, amb anotació coral, dominava per 10-20 al final del primer quart. El Panathinaikos, orfe de Diamantidis (0 punts), ha igualat el marcador al descans (27-31) gràcies a la bona feina ofensiva de Schortsanitis (13 punts, 11 en els dos primers quarts).

Els catalans han ampliat l'avantatge en el tercer quart amb una actuació dominant dels seus homes interiors. Tomic i Lorbek han conduït els seus fins a una diferència màxima de 17 punts (40-57). Bramos (15 punts) i Lasme (12 punts i 12 rebots) han agafat el relleu de Sofo i els verds han maquillat el marcador.

De fet, però, no hi ha hagut opció real de remuntada grega en cap moment. El Barça Regal (5 triples en l'últim quart) no ha perdut el control en cap moment. Hi haurà cinquè partit en la millor eliminatòria dels "play-off" de quarts de l'Eurolliga. La Final Four de Londres passa pel Palau.