Bàsquet

El Barça Regal ensopega a la pista del Gran Canària després de dues pròrrogues però manté el liderat (93-90)

El Barça Regal ha ensopegat per segona jornada consecutiva. Després de la sorprenent derrota contra el Banca Cívica al Palau, el conjunt de Xavi Pascual ha perdut a la pista del Gran Canària després de dues pròrrogues per 93 a 90 i ha confirmat que no es troba en el seu millor moment de joc. En un duel interminable, amb alternatives constants, i molt emocionant, el Barça ha tingut opcions de guanyar després de remuntar un desavantatge de 14 punts però tot i el bon partit de Navarro i Lorbek ha deixat escapar la victòria davant el major encert dels canaris en els moments decisius però manté el liderat de la Lliga Endesa gràcies a la derrota del Reial Madrid a la pista del València Basket per 83 a 66.

Actualitzat
El Barça Regal ha entrat en un sotrac perillós que li pot fer perdre el liderat de la Lliga Endesa de bàsquet. Els blaugrana afrontaven la visita al Centro Insular de Las Palmas com una gran oportunitat de refer-se de la sorprenent derrota contra el Banca Cívica al Palau però ha passat tot el contrari. En un partit llarguíssim, de més de dues hores, i després de dues pròrrogues, el conjunt de Xavi Pascual ha acabat encaixant la segona derrota consecutiva en un duel no apte per a cardíacs.

El Barça ha fet un bon inici però el Gran Canària, a base de triples, ha capgirat la dinàmica i ha certificat que els blaugrana no estan en un bon moment de forma. El jove base Alvarado, que juga al vinculat de la LEB, ha liderat el festival dels locals i Nelson, amb un triple inversemblant, ha portat a un perillós 43-34 al descans.

Dues pròrrogues

El naufragi blaugrana s'ha allargat després de la represa i els canaris han arribat a tenir un màxim avantatge de 14 punts en el tercer quart. Però quan tot semblava perdut, sense la fluïdesa d'altres ocasions, el Barça ha recorregut també al tir des de més enllà dels 6,75 i Navarro, malgrat les limitacions que li provoquen les molèsties a la planta del peu, s'ha carregat l'equip a l'esquena. I de quina manera.

El jugador de Sant Feliu, que contra el Banca Cívica va firmar un desastrós -9 de valoració, ha estat capaç de forçar dues pròrrogues. La primera anotant dos tirs lliures sense que li tremolés el pols i la segona amb una cistella de classe gairebé sobre la botzina. Però no ha pogut a la tercera i després d'un llarg patiment el públic canari ha pogut celebrar una gran victòria del seu equip davant un Barça que mantindrà el liderat gràcies a la derrota del Reial Madrid a la pista del València Basket (83-66).
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut