El Barça Regal cau davant del Caja Laboral i acumula la tercera derrota en sis partits (80-69)

El Barça Regal ha ensopegat en la seva visita a la pista del Caja Laboral, que s'ha imposat amb claredat gràcies a la seva superioritat en el tir i en el rebot (80-69). Els blaugrana han començat bé però han anat diluint-se a poc a poc. Lorbek ha estat el màxim anotador del Barça amb 17 punts, Navarro n'ha fet 14 i Tomic, 10. Per part dels locals, sempre més intensos, Sanemeterio ha estat el millor amb 15 punts i 5 rebots. El Barça suma tres derrotes en sis partits i està fora de les places de play-off.

El Barça Regal ha ensopegat en la seva visita a la pista del Caja Laboral, que s'ha imposat amb claredat gràcies a la seva superioritat en el tir i en el rebot (80-69). Els blaugrana han començat bé però han anat diluint-se poc a poc. Lorbek ha estat el màxin anotador del Barça amb 17 punts, Navarro n'ha fet 14 i Tomic, 10. El Barça suma tres derrotes en sis partits i està fora de les places de play-off.

El partit ha començat amb Navarro molt entonat i corrent, el millor senyal. Sembla que la seva fascitis ja no és un problema. Fruit d'això, tres triples gairebé seguits que han disparat el Barça al marcador. Lorbek ha ajudat el de Sant Feliu amb els seus llençaments i el parcial de 4-13 ha obligat Ivanovic a demanar un temps mort. Els de Xavi Pascual han continuat pressionant i han arribat a marcar una màxima diferència de 9 punts (11-20).

Reacció local

Els locals s'han recuperat a poc a poc i amb Sanemeterio liderant han anat reduint les distàncies fins al 17-20 del final del quart. La reacció basca ha continuat en el segon període. El Caja Laboral ha fet un parcial de 12-0 (de l'11-20 al 23-20) davant l'estupefacció de Pascual.

Navarro estava assegut i el Barça ha navegat en defensa un i altre cop. Els locals han capturat el doble de rebots (20) que el Barça i amb Sanemeterio i Pleiss (8 punts i 4 rebots fins aleshores) dirigint les operacions s'ha arribat al descans amb un màxim avantatge de 9 punts per al Caja Laboral: 44-35.

Navarro ha d'asseure's

Al tercer quart tot ha empitjorat per al Barça, que ha vist com els d'Ivanovic marxaven de 12 (49-37) sobretot pels llençament d'un inspirat Oleson. Navarro i Lorbek continuaven mantenint viu el seu equip. Fins que el de Sant Feliu s'ha lesionat en un turmell i ha hagut de retirar-se a falta de 2:19 per acabar el quart, que ha acabat 60-54. Havia fet 14 punts fins aleshores.

Desfeta final

A la recta final, les diferències han estat petites i quan Navarro ha tornat a 5:11 per al final el marcador assenyalava un 70-63. Però els blaugrana han fallat massa en el tir i en el rebot i el Caja Laboral, esperonat per Cabezas en la direcció i per Lampe sota els taulers ha ampliat l'avantatge fins als 14 punts, que els blaugrana han maquillat amb el 80-69 final.
El Barça de Pascual encara grinyola a la Lliga Endesa.