El Barça Regal cau a Bilbao i acumula la segona derrota seguida a la Lliga (78-77)

El Barça Regal continua sense agafar-li el pols a la Lliga. A Bilbao, davant el Bizkaia ha ensopegat per segon partit consecutiu (78-77) en un partit en què ha dominat fins al tercer quart. Ha estat aleshores quan els locals han fet un parcial de 20-9 que ha trencat definitivament el matx. El Barça ho ha intentat fins a l'últim moment però no ha pogut ser. Tomic ha estat el millor blaugrana, amb 16 punts i 7 rebots, i Lorbek, amb 13 punts i 4 rebots l'ha acompanyat. Navarro ha jugat el primer partit de la temporada però ha acabat amb 0 punts. Jasikevicius ha tornat a jugar de blaugrana de manera oficial.

El Barça Regal continua sense agafar-li el pols a la Lliga. A Bilbao, davant el Bizkaia ha ensopegat per segon partit consecutiu (78-77) en un partit en què ha dominat fins al tercer quart. Ha estat aleshores quan els locals han fet un parcial de 20-9 que ha trencat definitivament el matx.

El Barça ho ha intentat fins a l'últim moment però no ha pogut ser.  Els de Pascual han fallat molt en el tir, especialment en els triples: 5 de 25, un 20% d'encert.

Tomic ha estat el millor blaugrana, amb 16 punts i 7 rebots, i Lorbek, amb 13 punts i 4 rebots l'ha acompanyat. Navarro ha jugat el primer partit de la temporada però ha acabat amb 0 punts. Jasikevicius ha tornat a jugar de blaugrana de manera oficial.