El Barça Regal assalta la pista de l'Unics Kazan (65-93) i continua invicte a l'Eurolliga

El Barça Regal continua intractable a l'Eurolliga. Els homes de Xavi Pascual han assaltat la pista de l'Unics Kazan per 65-93 amb molta autoritat. La bona defensa i el joc col·lectiu dels blaugranes han marcat la diferència sobre un conjunt rus que ha anat sempre a remolc del rival. Erazem Lorbek (24 punts i 5 rebots) ha liderat en anotació els catalans, ben secundat per Joan Carles Navarro (19 punts i 4 assistències) i Pete Mickeal (16 punts i 6 rebots). El Barça Regal lidera el grup D juntament amb el Montepaschi Siena, amb 3 victòries i cap derrota.

Tres de tres de manera contundent. 65 a 93 pel Barça Regal en la seva primera visita a Tatarstan. Els blaugranes han guanyat els quatre quarts i només s'han vist intimidats a l'inici. Dos triples de Lorbek, molt inspirat en atac, 24 punts, han trencat per sempre la igualtat dels primers minuts. Partit complet de l'equip català, que en el segon quart s'ha descentrat amb un concert de xiulets que ha permès a l'Unics Kazan acostar-se amb un McCarty que ha fet 10 punts i després ha desaparegut per complet.

Quan Navarro ha aparegut i el Barça Regal ha pogut córrer i recuperar el ritme, s'ha acabat la resistència russa. El partit ha quedat trencat en el tercer quart i els últims quinze minuts només han demostrat la diferència entre tots dos equips.

Victòria de l'Unicaja i derrotes del Reial Madrid i el Bilbao Basket

El Reial Madrid va perdre a la pista del Maccabi de Tel Aviv per 88-82. Els israelians van treure profit de la seva última incorporació, el base dels Lakers Jordan Farmar, que va liderar l'ofensiva de l'equip, amb 27 punts. El Maccabi va dominar tots els períodes i només a l'últim quart els madridistes van mostrar una certa intensitat ofensiva. A l'equip de Pablo Laso, Jaycee Carrol, amb 18 punts, va ser el millor. El Madrid continua liderant el grup C, ara amb dues victòries i una derrota.

A Baviera, una cistella de Berni Rodríguez a quatre segons del final va donar la victòria a l'Unicaja a la pista del Brose Baskets per 78-79. Un triomf important per als malaguenys, en la lluita per una plaça de classificació per a la ronda següent. Ara mateix són tercers del grup B.

El Bilbao Basket, en canvi, va perdre a la pista del Cantú. Els italians van dominar el marcador durant tots els quarts i els bascos no s'hi van poder acostar, tot i els 20 punts d'Àlex Mumbrú i els 19 de Marko Banic, que van ser els màxims anotadors del partit. La derrota per 78-69 situa els biscaïns penúltims del grup A, amb només una victòria en tres jornades.