Suárez, Neymar i Messi
Suárez, Neymar i Messi reapareixeran junts al camp Nou contra el València (EFE)
Futbol

El Barça recupera el trident i no vol més sorpreses davant d'un València sense objetius

Després de l'ensopegada a Riazor, una vegada més l'equip de Luis Enrique es veu obligat a guanyar si no vol despenjar-se del lideratge de la Lliga

Actualitzat

Els reptes del FC Barcelona a la Lliga no s'acaben. Després de la remuntada en la Lliga de Campions contra el Paris Saint-Germain va cedir el lideratge de Primera amb l'ensopegada a Riazor contra el Deportivo (2-1), i ara torna a estar obligat a guanyar, en aquest cas el València, al Camp Nou (20.45), si no vol despenjar-se una altra vegada del Reial Madrid, que dissabte va guanyar a San Mamés (1-2).

El conjunt "txe" sempre porta dificultats al blaugrana. De les últimes tres visites a l'estadi, en dues n'ha marxat vencedor. Luis Enrique, conscient d'això, no vol sorpreses i per això s'espera que deixi de banda les rotacions, atès que no hi ha hagut partit intersetmanal. A més, recupera els lesionats Neymar i Rafinha, que els últims dies s'han exercitat al mateix ritme que els companys i que han de rebut l'alta mèdica aquest mateix diumenge.

Qui entrarà amb tota seguretat en l'onze titular serà Neymar, absent a Riazor per unes molèsties a l'adductor. El punta brasiler, un dels jugadors més en forma de l'equip, pot ser decisiu. El trident, format per Neymar, Messi i Luis Suárez torna, per tant, al Camp Nou. L'últim matx que van jugar junts va ser el de tornada contra el PSG.

Com en els darrers compromisos, Luis Enrique recorrerà al 3-4-3 per augmentar el rendiment del motor blaugrana, el centre del camp. Per això, Messi podria endarrerir de nou la posició a la mitja punta i Rafinha ocuparia un lloc en l'atac. Mascherano, Piqué i Umtiti podrien formar l'eix de la defensa, mentre que Busquets, Rakitic i Iniesta completarien el centre del camp.

El València confia que l'entitat del rival el porti a mostrar la cara més competitiva. Amb un matalàs d'onze punts i quatre equips respecte del descens i sense possibilitat real d'arribar a Europa, el conjunt valencianista s'ha quedat sense cap objectiu pel qual lluitar en aquest tram final.

L'equip de ​​Voro acumula quatre partits sense guanyar com a visitant. De l'última, en va sortir especialment mal parat, amb un 3-0 al Vicente Calderón i una imatge molt pobra. Una certa falta de caràcter que el va afectar també a casa contra l'Sporting (1-1) la setmana passada. Un empat, gràcies a un gol de l'exblaugrana Munir, que va convèncer Mestalla que s'havia salvat un punt, més que no pas s'havia perdut. Per al davanter, precisament, aquest diumenge serà un dia especial, atès que arriba al Camp Nou com a rival per primera vegada.

Amb Rodrigo Moreno lesionat des de fa un parell de mesos, l'entrenador tornarà a tenir la baixa de Nani, que s'ha perdut els últims partits per una lesió muscular, i tampoc podrà comptar amb Santi Mina, que té problemes al soli.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut